dilluns, 18 d’abril de 2016

Cuinem les faves!


Fa ja uns dies, principis de la setmana que ve, vam recollir totes les faves que vam poder. El divendres anterior ja en vam recollir però encara en quedaven.
Vam recollir més de 5 kg de faves!!

Per tant vam tenir molta feina a desgranar-les totes. Ens va sobtar molt veure com eren les faves per dins, l'embolcall és com una gabardina.

Un cop desgranades les vam guardar a la nevera a una caixa de plàstic i el divendres les vam cuinar.

Ens vam adonar que ens faltaven alguns ingredients, així que vam fer una sortida al supermercat. Com ja hem fet algun taller de compres coneixem una mica el supermercat i la comanda que vam comprar va ser: guants, botifarró negre, i bacon.

Quan vam arribar de seguida vam començar a fer el sofregit.
Per fer el sofregit ens calia algunes cebes, però cebes també en teniem de l'hort! Inclís hi vam poder afegir alguns pèsols que també vam recollir de l'hort.

Tots vam col·laborar: netejar les faves, pelar i tallar ceba, tallar el bacon i el botifarró negre... remenar a la cassola, controlar que no es cremés... entre tots ens va sortir una recepta boníssima.

I sabem que estava boníssima per què ens vam poder endur a casa una bona ració de faves a la catalana i en menjar-les ens va encantar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada